Dagelijks: 8:00 tot 18:00 

Werkwijze

Remember, everything should be simple

Werkwijze

 

"Opzetten"

Opzetten: Het eerste contact, het is niet voor iedereen gemakkelijk aan te geven wat men wilt, of duidelijk wat men van een webdesigner kan verwachten. Uiteraard komen wij vrijblijvend langs en wisselen gedachte en wensen met u uit over het te realiseren project. Nog dezelfde dag, of kort daarna proberen wij een duidelijk beeld te creeren waardoor we een passende offerte voor u kunnen maken. Nadat u de offerte ontvangen en grondig doorgenomen heeft kunt u uw vragen stellen. Pas als alles duidelijk is voor beide partijen beginnen we met de aanvraag van het .nl .eu .com domein of elke andere gewenste extensie. Of verzorgen de verhuizing van uw huidige domein en email servers naar de eigen servers die bij Byte Internetdiensten gehost worden.

"Ontwerpen"

Ontwerpen: De start is gemaakt, in dit stadium houden we u, als klant regelmatig op de hoogte van onze vorderingen en kunnen veranderingen gemakkelijk doorgevoerd worden. Eventuele foto's woden op locatie gemaakt, projecten ingescand en teksten (door u aangeleverd) verwerkt. Bij verhuizing van een domein naar de eigen servers is de eerste stap uiteraard het configureren van uw email accounts, zodat u naadloos over kunt stappen. In dit stadium is het mogelijk dat wij of u als klant tegen ideeen aanlopen die een meerwaarde voor uw site hebben maar waar ook een meerprijs aan vast zit. Pas na duidelijk schriftelijk of email overleg, voeren wij deze extra handelingen door, zodat beide partijen niet voor verassingen komen te staan wanneer uw project afgerond is.

"Onderhouden"

Onderhouden: Een website geeft de uitstraling van uw bedrijf weer, het is daarom heel belangrijk dat deze ook regelmatig bijgewerkt en vernieuwd wordt. Wij onderhouden de website met de regelmaat die voor u geschikt is. Voor sommige sites is het belangrijk dat ze maandelijks bijgewerkt worden, ook mbt de indexering van Google is het beter regelmatig wijzigingen aan te brengen. Wij kunnen u hierin adviseren en onderhouden de site op uw verzoek. Bij webshops heeft u de mogelijkheid alles zelf te doen, of elk gewenst onderdeel uit handen te geven, wij hebben speciale contracten om diverse handelingen van u over te nemen en sturen periodiek mailings naar uw doelgroep op uw verzoek

Digibits Webdesign