Dagelijks: 8:00 tot 18:00 

Opencart Webstores

The lazy man's way to riches

Opencart

"Opencart webstores"

Digibits Webdesign is na jarenlange ervaring met het webshopsysteem Oscommerce overgestapt op Opencart. Door continue upgrades van het PHP platvorm raakte Oscommerce steeds meer achter. Met de nieuwe Opencart software bouwen wij uw online shop binnen enkele weken op een professionele manier af. Wij gebruiken Responsive templates, wat betekend dat de site op alle systemen; telefoon tablet of pc duidelijk weergegeven wordt. Voor de zoekresultaten bij Google op telefoon of tablet is het zelfs een vereiste. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk voor zowel bezoekers (uw klanten) als voor u als shop manager. Wij leveren een compleet pakket gereed voor gebruik. Er zijn diverse mogelijkheden bedenkbaar. Wellicht wilt u de shop gevuld hebben met uw winkelmateriaal, dan fotograferen wij de onderdelen in onze studio, of gebruiken materiaal dat voorhanden is. Maar leeg opleveren kan ook, wij ondersteunen u dan daar waar het nodig is. Wilt u naar buiten treden via Google adwords of wilt u een doelgerichte mailing naar uw klanten wij bekijken de mogelijkheden en adviseren u hierin.
Werkt u momenteel met een webshop van het opensource systeem Oscommerce en ondervindt u problemen met betrekking tot php versies, kijk dan eens op onderstaande link, wij verzorgen de overstap van uw Oscommerce systeem naar Opencart en zetten al uw producten feilloos over.

Informatie mbt php problemen oscommerce ms2.2 en php 5.3

 

"99,9 % Backup garantie"

Webshops worden geleverd met een 99,9 % backup garantie. Op een testsite, niet zijnde uw domein houden wij een backup van uw site bij. Doordat deze backup op een ander domein gehost wordt loopt u veel minder risico. Wanneer het in het onwaarschijnlijke geval mis is gegaan met uw eigen site, kunnen wij relatief snel een werkende backup voor u terugzetten. Tevens gebruiken wij deze testsite om nieuwe php versies te testen, en om functionaliteiten uit te werken voordat ze in de live shop gebouwd worden. Zo worden onverwachte fouten tot een minimum beperkt.

 

"Beveiligings onderhoudscontract"

Alle webshops in onderhoud van Digibits Webdesign worden geleverd met een los (jaar) D1 onderhoudscontract beveiliging dat elk jaar stilzwijgend verlengd wordt. Het onderhoudscontract staat los van het bouwen van de webshop maar als u uw webshop wilt laten onderhouden door Digibits, dan kan dit alleen in combinatie met dit contract.

Reden voor deze werkwijze is dat we graag zien dat uw site altijd van de laatste beveiligings patches is voorzien zodat het hacken/misbruiken van uw site tot een minimum wordt beperkt. Deze patches worden zodra uitgekomen, dan ook direct in uw webshop verwerkt. Vergeet niet dat u ook aansprakelijk kan worden gesteld als uw site gehackt wordt, en daardoor indirect schade aanricht bij derden.

 

"Prijzen Opencart"

 De prijs van een basis Opencart webshop is voor 2019 Euro 2000,-
(Dit is exclusief de hosting)
(Dit is exclusief de test en backupsite D3)
(Dit is exclusief het jaar onderhoudscontract D1)

Digibits Webdesign