Dagelijks: 8:00 tot 18:00 

Joomla CMS Websites

Where your journey begins 

CMS website

"Joomla en andere CMS Websites"

Digibits Webdesign is al jaren specialist in het opzetten en onderhouden van CMS websites. CMS staat voor content management system dat betekend dat elke wijziging toebedeeld kan worden aan bepaalde rechten die een gebruiker heeft. Wij als designer kunnen bepaalde handelingen voor u uit handen nemen, terwijl u als klant snel uw eigen wijzigingen door kunt voeren. Tenslotte kan een andere groep bijvoorbeeld uw bezoekers weer andere handelingen verrichten indien gewenst. Wij gebruiken Responsive templates, wat betekend dat de site op alle systemen; telefoon tablet of pc duidelijk weergegeven wordt en aangepast wordt aan het beeldformaat. Voor de zoekresultaten bij Google op telefoon of tablet is het tegenwoordig een vereiste. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en u zult merken dat u het e.e.a snel onder de knie heeft. Uiteraard kunnen wij u helpen bij al uw vragen. Wij leveren een compleet pakket gereed voor gebruik. Er zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Wellicht wilt u de websiste zelf onderhouden met kleine maar actuele wijzigingen of wilt u misschien alles zelf doen? Wij ondersteunen u dan daar waar het nodig is. Wilt u foto's van speciale onderdelen of artikelen, dan kunnen wij die voor u maken op locatie, of bij ons in de studio. En als u tenslotte naar buiten wilt treden via Google adwords of u wilt u een doelgerichte mailing naar uw klanten dan bekijken wij de mogelijkheden en adviseren u hierin.

 

"Beveiligings onderhoudscontract"

Alle websites in onderhoud van Digibits Webdesign worden geleverd met een los (jaar) D1 onderhoudscontract beveiliging dat elk jaar stilzwijgend verlengd wordt. Het onderhoudscontract staat los van het bouwen van de website maar als u uw website wilt laten onderhouden door Digibits, dan kan dit alleen in combinatie met dit contract.

Reden voor deze werkwijze is dat we graag zien dat uw site altijd van de laatste beveiligings patches is voorzien zodat het hacken/misbruiken van uw site tot een minimum wordt beperkt. Deze patches worden zodra uitgekomen, dan ook direct in uw website verwerkt. Vergeet niet dat u ook aansprakelijk kan worden gesteld als uw site gehackt wordt, en daardoor indirect schade aanricht bij derden.

 

"99,9 % Backup garantie"

U kunt uw website uitbreiden met een 99,9 % backup garantie. Op een testsite, niet zijnde uw domein houden wij een backup van uw site bij. Doordat deze backup op een ander domein gehost wordt loopt u veel minder risico. Wanneer het in het onwaarschijnlijke geval mis is gegaan met uw eigen site, kunnen wij relatief snel een werkende backup voor u terugzetten. Tevens gebruiken wij deze testsite om nieuwe php versies te testen, en om functionaliteiten uit te werken voordat ze in de live site van u gebouwd worden. Zo worden onverwachte fouten tot een minimum beperkt.

 

"Prijzen CMS "

 De prijs van een basis CMS site is voor 2021 Euro 599,- (Excl BTW)
(Dit is exclusief de hosting)
(Dit is exclusief de test en backupsite D3) (optioneel)
(Dit is exclusief het jaar onderhoudscontract D1) (optioneel)

"Prijzen CMS Joomla"


 De prijs van een basis CMS Joomla site is voor 2021 Euro 765,- (Excl BTW)
(Dit is exclusief de hosting)
(Dit is exclusief de test en backupsite D3) (optioneel)
(Dit is exclusief het jaar onderhoudscontract D1) (optioneel)

Digibits Webdesign